YDELSER

Kloakarbejde

Kloakopgaver findes i alle størrelser. Det kan være store opgaver hos erhvervskunder eller et utæt rør hos en privatkunde. Hos Ejvind Laursen A/S gør det inden forskel. Vi udfører alle størrelser af kloakopgaver.

Ejvind Laursen A/S udfører bl.a. 
• Renovering af utætte rør
• Installerer ny spildevandsbrønd
• Kloakarbejde i forbindelse med oprettelse af faskine
• Kloakarbejde i forbindelse med byggemodning
 
Vi bruger den nyeste teknologi samt de nyeste maskiner til at udføre vores opgaver. Derudover går vores gravemaskiner fra 1 ton til 52 ton, hvilket betyder, at den kan klare alle størrelse af kloakopgaver. 
 
Når man udfører kloakopgaver, er der en række lovmæssigheder, man skal være bevidst omkring. Alt kloakarbejde udført af Ejvind Laursen A/S bliver udført i overensstemmelse med alle gældende love. 
Vi sørger selv for at holde os opdateret løbende og derudover er Ejvind Laursen A/S også en certificeret virksomhed, der er tilmeldt en godkendt kontrolordning. Kontrolordningen forsikrer, at alle medarbejdere, som udfører kloakarbejde for Ejvind Laursen A/S besidder den ekspertise, der skal til for at udføre opgaven. Ligeledes forsikrer kontrolordningen, at alle opgaver efterlever gældende regler, og at de bliver udført korrekt. 
 
Har du spørgsmål til ovenstående eller har du brug for en samarbejdspartner, er du velkommen til at kontakte os på 75891700.

Har du spørgsmål

Flemming Laursen
20 10 25 29