YDELSER

Om Ejvind Laursen

Ejvind Laursen A/S er en anerkendt entreprenørvirksomheden, der har eksisteret siden 1964. Flemming og Kent Laursen, som i dag ejer og driver virksomheden, som Genknus også er en del af.

Kombinationen af Ejvind Laursen A/S og Genknus gør det muligt at tilbyde alt fra vognmandsservice, kontrolleret indlevering, håndtering af jord, knusning af diverse byggemateriale samt genanvendelse og belægningsarbejde. Entreprenørvirksomheden er miljøbevidst. De stræber efter at genanvende alle de materialer, de får indleveret.

Ejvind Laursen A/S udfører alle typer og størrelser af entreprenøropgaver både for private og store erhvervskunder. Entreprenørvirksomheden består i dag af mere end 60 ansatte, 12 lastbiler, en moderne maskinpark og to grusgrave.

Ejvind Laursen A/S i tal​

1964

Ejvind Laursen grundlagde Entreprenørvirksomheden Ejvind Laursen A/S. Ejvind købte en rendegraver og arbejdede sig derfra i hastede skridt fremad.

1999

Ejvind Laursen A/S købte Genknus. Genknus er et knuseanlæg, hvis formål primært består i at genanvende byggeaffald til genanvendelige ressourcer, der kan bruges som nye vejmateriale eller byggematerialer.

2007

Op til 2007 ejede de hver en tredjedel af virksomheden. Ejvind Laursens sønner har sideløbende været med inde over virksomheden i mange år. I 2007 overtog Flemming og Kent Laursen virksomheden.

2008

I 2008 blev reglerne strammede omkring behovet for jordprøver inden jorden kunne indleveres. Flemming og Kent stiftede derfor Jordlab. Jordlab overholder alle krav og betingelser, der hører sig til, når man skal tage jordprøver og udføre akkrediterede jordanalyser.

Har du spørgsmål

Kent Laursen
20 19 65 81