YDELSER

Belægningsarbejde

Belægningsarbejde er altid det arbejde, som bliver udført til sidst. Det betyder også, at det er belægningsarbejdet, der altid vil kunne ses. Det er derfor vigtigt, at man sikrer, at det er kompetente medarbejdere, som udfører arbejdet.

Belægningsarbejde findes i mange størrelser og det bliver udført både til private, erhvervskunder og det offentlige. Til erhvervskunder og det offentlige er belægningsopgaverne typisk væsentlig større end til private. Hos Ejvind Laursen udfører vi alle forskellige størrelser af belægning, hvilket vi kan tilbyde, da vi har de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer.

Belægningsarbejde til erhverv:

– Anlæggelse af bytorve
– Store parkeringspladser
– Veje
– Flisebelægning (Store områder)

Belægningsarbejde til private:

– Terrasser
– Indkørsler
– Diverse flisebelægninger

Permeable belægningsopgaver
Belægningsopgaver udført med permeabel belægning sørger for, at regnvand kan sive igennem belægningen og videre ned i jorden. Permeable belægning er også velegnet til opgaver, hvor overfladen skal være jævn som f.eks. indkørsler.

Der kræver både ekspertise og erfaring at udføre belægningsopgaver. Hos Ejvind Laursen er vores medarbejdere yderst professionelle. De kender alle regler angående belægningsopgaver. Når man arbejder for det offentlige, er der væsentlig flere regler at være opmærksom på. Vi holder os hele tiden opdateret og sørger for, at vi efterlever alle reglerne. Derudover arbejder vi også med nyt udstyr, som også overholder reglerne.

Ønsker du yderligere information omkring belægningsarbejde, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 75891700.

Har du spørgsmål

Kent Laursen
20 19 65 81