GRUSGRAVE

Belægningsarbejde

Ejvind Laursen A/S udfører alle former for belægninger fra små specialopgaver til store maskinbelægningsopgaver

Belægningsarbejde er den sidste finish i alle byggerier. Hvad enten der er tale om en lille privat byggegrund eller et stort indkøbscenter, er belægningen vigtig og specielt forarbejdet og udførelsen af belægningsarbejdet kræver kompetente belægningsarbejdere, da resultatet og kvaliteten af arbejdet vil kunne ses mange frem i tiden.

Belægningsarbejde til erhverv

Til erhverv og det offentlige er belægningsopgaverne som regel langt større end til private husejere. Denne type belægningsarbejde kan fx. være anlæggelse af bytorve, store parkeringspladser og veje, men også almindelig flisebelægning bare i større omfang.

En anden belægningsopgave kan også være renovering af en eksisterende belægning. Nogle gange kan det være billigere at genbruge den gamle belægning og måske passer det også bedre ind i miljøet. Ved sådan en opgave kan Ejvind Laursen belægningsfolk tage fliser og sten op til rensning, stabilisere og forny underlaget, hvorefter de gamle fliser eller sten ligges igen – måske i et nyt mønstre eller i kombination med en ny belægningssten.

Kravene til belægning på offentlige steder er vigtige og vores belægningsfolk har derfor stor erfaring og gode kompetencer inden for området, så belægningsopgaverne udføres professionelt, med moderne udstyr og med et resultat som både er æstetisk og kvalitetsmæssig korrekt og som holder i mange år og meget slidtage.

Billedarkiv / referenceopgaver

Har du spørgsmål?

Gratis rådgivning- ring

Vil du hellere skrive – kan du udfylde kontaktformularen nederst på