Grusgrave

I grusgraven ved Remmerslund kan du aflevere alle typer af byggematerialer. Vi knuser materialerne, så de kan blive genbrugt.

Ejvind Laursen har Grusgraven ved Remmerslund. Grusgraven strækker sig over et stort areal, som giver os mulighed for at have de maskiner dernede, der skal til for at kunne knuse byggemateriale, så det kan omdannes til nye ressourcer og anvendes.

Vores maskiner danner rammen om vores knuseanlæg. Knuseanlægget består af et stationært og et mobilt knuseanlæg. Knuseanlægget kan knuse gammel asfalt, betonaffald samt teglrester. Derudover modtager vi også både store og små mængder af byggematerialer, da vores store knuseanlæg kan håndtere alle mængder.

Træ og trærødder kan du også aflevere i Remmerslund Grusgrav.

I Remmerslund Grusgrav gør vi vores bedste for at genanvende så mange af de materialer, som vi får indleveret. Materialerne, som vi producerer fra det indleverede byggemateriale, bliver primært genbrugt til etablering af veje og andre områder, der er tunglastede.

Udover byggematerialer, beton, tegl m.m. kan du også indlevere rester af jord hos Ejvind Laursen. Vores jordhotel gør det muligt at opbevare forurenet eller uforurenet jord kontrolleret og sikkert. Læs mere om jordhotel her og jordtip her.

Såfremt du er i tvivl om, hvorvidt din overskudsjord er rent eller forurenet, kan du altid komme og aflevere det på vores jordhotel. Ønsker du en jordprøve klarer vores jordlab det for dig. Læs mere om jordlab her. (link)

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at ringe på: 75891700.

Billedarkiv / referenceopgaver

Har du spørgsmål?

Gratis rådgivning- ring

Vil du hellere skrive – kan du udfylde kontaktformularen nederst på